Job Openings

We are currently looking to fill the following position:
Supply Chain Manager / Kvalitetskontrol


Vil du være med til at eksportere økologiske danske kvalitetsmejeriprodukter til Asien, primært til Kina? Og kan du ansvarsfuldt og struktureret styre og kvalitetssikre vores forsyningskæde fra bestilling af økologiske råvarer hos vores mejerier, samt emballager og produktionstider fra vores samarbejdspartnere, inden vi frigiver vores økologiske mejeriprodukter til eksport? Så vil vi være glade for at høre fra dig.

Vi er et selskab etableret med Them Mejeri A.m.b.a. for eksport af danske økologiske mejerivarer, mælkepulver, herunder formulerede pulverprodukter og fra 2020 økologisk modermælkserstatning.

Bagger Sørensen & Co. A/S er for nyligt indtrådt i ejerkredsen, og vi har vores eksportkontor i Vejle i Dandy Business Park, Food Innovation House, som også vil være der du arbejder fra. Som en vigtig del af kvalitetssikringen er der behov for at vores leverandører og produktion besøges ofte, så det er et krav at du har en bil. Du vil være et vigtigt ansigt overfor vores samarbejdspartnere, og vi lægger vægt på en høj grad af troværdighed, og en professionel og proaktiv arbejdsindsats der forebygger problemer før de opstår.

Vi har et stort ansvar i at levere vores certificerede økologiske produkter i en høj kvalitet.
Det indebærer også vedligeholdelse af økologiske certificeringer, i øjeblikket i Danmark og Kina, og kontakten til danske og kinesiske fødevaremyndigheder er en væsentlig og vigtig del af jobbeskrivelsen.

Du vil indgå i et lille team og vil referere direkte til vores direktør. Udover vores danske eksportkontor har vi også lokalt kontor og medarbejdere i Shanghai i Kina. Det er et krav at du kan begå dig flydende og præcist, mundtligt såvel som skriftligt på engelsk.

Det vil være en fordel hvis du har en fødevareteoretisk ballast, eller du har erfaring fra fødevareeksport eller -produktion. Men dine forudsætninger kan lige så vel komme andetsteds fra. Vigtigst er at du arbejder selvstændigt, loyalt og struktureret og trives i et miljø som stiller krav til omhyggelighed og proaktivitet. Som produktionsvirksomhed med salg og medarbejdere i andre tidszoner er tilgængelighed udenfor almindelig kontortid også en del af pakken.

Vi tilbyder til gengæld et spændende og udviklende job med et bredt ansvarsområde, frihed til at du er med til at skabe dine egne rammer, en flad struktur og en aktiv iværksætterånd som en del af rammerne for de store ambitioner vi har. Løn i overensstemmelse med dine kvalifikationer og kørselsordning.

Kontakt:  Franz Gammelgaard-Schmidt, fgs@dairy1888.dk, tlf.: 31591888


Dairy of 1888

Dairy of 1888 eksporterer økologisk mælkepulver, ost og smør primært til Kina, der er verdens hurtigt voksende marked for økologiske mejeriprodukter. Dairy of 1888 har som de første i verden formået at få økologiske oste på de kinesiske butikshylder, og i 2020 vil en nyopført fabrik i Assens producere økologisk modermælkserstatning baseret på dansk økologisk mælk, der bliver solgt til de kinesiske og asiatiske forbrugere via et samarbejde med Kinas største producent af børnemad.
Dairy of 1888 er en del af Them Andelsmejeri, der har rod helt tilbage til 1888, hvor de danske andelsmejerier blev født. Mælkebøndernes beslutning om at samarbejde i stedet for at konkurrere har gjort Danish Dairy til et troværdigt og anerkendt begreb i hele verden.